Momente speciale in ziua nuntii

Sa organizezi o nunta de la A la Z, in conditiile in care nu ati mai facut acest lucru pana acum, poate fi destul de greu si totodata stresant. Sunt atat de multe lucruri de trecut in agenda, insa mai tot timpul raman cateva pe dinafara. De sala nu aveti cum sa uitati, sau de meniuri, insa unele detalii marunte mai pot sa va scape, motiv pentru care va recomand cu incredere sa cereti ajutorul unui specialist in acest domeniu. Azi am dorit sa va povestim putin despre momentele speciale de la nunta, despre modul in care puteti da un plus in cea mai importanta zi din viata voastra.

Suntem siguri ca ati mai luat parte la nunti in care mirii au ales sa ofere invitatilor diverse momente de care acestia s-au bucurat. Ei bine, ar trebui sa ganditi si voi din perspectiva voastra, cum puteti face o zi de neuitat atat pentru invitatii vostri, cat si pentru voi. Ce propunem noi?

Artificii exterioare

Noi recomandam intoteauna mirilor, in functie de bugetul pe care il au, un moment care sa includa artificii exterioare. De ce? Pe langa faptul ca este un gest romantic pentru voi, aceste provoaca un efect WOW si vor impresiona toti invitatii. Pana la urma, cui nu ii plac artificiile? Totusi, trebuie sa luati aici in considerare durata artificiilor, in sensul ca nu este indicat sa includeti acest moment pentru un minut sau doua. Ganditi-va bine daca aveti buget suficient, deoarece acestea au un cost destul de ridicat.

Gheata carbonica

Daca v-ati pregatit dansul mirilor, banuim ca nu ati refuza ceva ce ar da un plus intregului scenariu. Pentru asta, noi va propunem gheata carbonica, deoarece aceasta creeaza un tablou de poveste in care mirii parca plutesc pe un mic nor de dragoste. In plus, gheata carbonica se mai poate folosi si in cocktailuri si puteti sta linistiti, deoarece nu afecteaza in vreun fel bautura.

Foc de artificii (interioare)

Acest element se foloseste de obicei tot in timpul dansului, mai exact in momentul culminant, pentru a pune in valoare actiunea. De asemenea, focul de artificii se mai foloseste la momentul tortului pentru a oferi intensitate momentului. Puteti alege astfel o varianta in care, in timpul dansului, sa aveti foc de artificii si gheata carbonica.

Sper ca sfaturile noastre au fost de ajutor pentru voi, iar in continuare, daca mai aveti nelamuriri sau doriti sa vedeti cum am putea sa va ajutam in organizarea nuntii, atunci asteptam sa programati o intalnire cu noi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest