Band vs. Dj la Nunta ta!

Magia momentului cand el te-a cerut a trecut destul de repede, iar acum a venit timpul sa va puneti serios pe treaba in cazul in care va doriti sa aveti o nunta de poveste. Daca imaginatia voastra nu are limite si va doriti multe lucruri in ziua nuntii, atunci va spunem sincer ca trebuie sa fiti constienti ca acestea se pot realiza doar daca sunteti constanti si va apucati din timp. Am observat si chiar ne-am notat cateva lucruri pe care am putea sa le numim dileme, pe care viitorii miri le au cu privire la anumite aspecte. Nu stiti exact cine va fi persoana sau persoanele care se vor ocupa de atmosfera? Ei bine, intre un band si un Dj putem gasi numeroase diferente, insa fiecare are propriile avantaje si cel mai probabil veti reusi sa alegeti in functie de stilul nuntii.

Fara nici o indoiala, muzica este sufletul oricarei petreceri reusite. Fie ca alegeti un band sau un Dj, cel mai important lucru este sa va ganditi daca muzica aleasa va reusi sa intretina o petrecere de neuitat. Pentru azi, v-am pregatit cateva sfaturi, pe care am reusit sa le asternem datorita experientei si discutiilor cu diversi miri.

Bugetul 

Noua ne place sa fim in primul rand realisti, astfel tin sa subliniez ca orice decizie ati lua, legata de planificarea nuntii, totul se raporteaza in primul rand la bugetul pe care l-ati stabilit. Nu stiu daca deja stiti, insa un band costa de cele mai multe ori mult mai mult decat un Dj, astfel cel mai indicat lucru care ar trebui sa il faceti prima data ar fi stabilirea sumei pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti in aceasta parte.

Band (formatie) nunta?

Nimic nu se compara cu un band (formaţie) care sa cante live diverse melodii pentru voi si pentru invitatii vostri. Cu siguranta aceasta va oferi un aer sofisticat si totodata va entuziasma marea majoritate a celor care participa la nunta. Avantajul acestor banduri este faptul ca se pot mula pe stilul nuntii, astfel, in portofoliul lor, se vor regasi melodii care sa se potriveasca cu evenimentul vostru. Daca doriti un band (formatie live), ar fi bine sa va orientati si dupa modul in care acestia interactioneaza cu publicul, daca sunt acele persoane care reusesc sa intretina atmosfera si ce stil de cantat au. Fiti sigur pe voi inainte de a alege efectiv, deoarece un band, dupa cum spuneam, implica un cost mai ridicat.
trupa muzica nunta

Dj nunta?

A doua alternativa ar fi Dj-ul, iar avantajul cel mai mare ar fi faptul ca puteti dansa pe toate piesele voastre preferate si pe care ati dori sa le auziti. Playlist-ul unui Dj nu este restrictionat de nimic, astfel este destul de usor sa jonglati si sa colaborati cu acesta. In plus, deja vorbim de costuri mai reduse in acest caz, o alternativa perfecta pentru un buget mai mic. Un Dj la nunta care este plin de charisma si skill-uri excelente in acest domeniu, va reusi sa aduca multa lume pe ringul de dans, asa ca fiti si aici atenti la persoana pe care o alegeti responsabila cu buna dispozitie.
dj nunta cluj

In orice caz, orice decizie ati lua, cu siguranta va fi buna. Totusi, daca nu puteti alege intre cele doua variante, puteti chiar sa le imbinati, astfel sa aveti la nunta un Dj si un band. Un alt lucru indicat ar fi acela de a vedea cele doua varainte live, insa daca nu este posibil, va trebui sa mergeti pe incredere. Speram ca sfaturile noastre au fost folositoare, iar pentru alte informatii va astept pe la noi sa povestim mai multe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest