Staroste pentru o nunta perfecta!

In primul rand, dorim sa va felicitam pentru pasul mare pe care il veti face in curand! Ziua nuntii este una de poveste, fara dar si poate, insa pana a ajunge acolo, aveti multe lucruri de organizat si planificat. Suntem siguri ca va doriti ca acea zi sa fie una magica, exact asa cum v-ati imaginat si ati tot povestit pe parcursul relatiei voastre, iar pentru asta, trebuie sa fiti foarte bine organizati si sa stiti cu exactitate ceea ce va doriti. Pe langa partea vizuala a nuntii, decor, sala, culori si asa mai departe, invitatii vor da o nota petrecerii pe baza atmosferei create. Astfel, voi trebuie sa va concentrati atentia foarte mult in aceasta directie, pentru a fi siguri ca persoanele ce vor fi langa voi intr-o zi atat de speciala, se vor simti bine. Ce trebuie sa faceti pentru asta?

staroste nunta cluj
Probabil ati mai auzit de staroste, insa daca nu, atunci noi va vom lamuri. Pe scurt, starostele este persoana care va intretine atmosfera pe tot parcursul nuntii, exact din momentul in care vor incepe toate pregatirile. Acesta va anima sau putem sa spunem ca va ghida lumea in functie de programul pe care l-ati stabilit pentru nunta. Acesta are experienta, este plin de carisma si reuseste sa creeze in jurul lui o atmosfera demna de o petrecere reusita.
De ce aveti nevoie de un staroste? Pentru ca va sti ce sa faca sa aduca aproape toti invitatii pe ringul de dans, pentru ca are in maneca o multime de ,,asi” pentru a anima un timp mort, pentru ca va sti tot programul nuntii, astfel incat voi sa fiti fara griji. Da, este importanta muzica, insa cel care va face acest lucru nu va comunica cu invitatii vostri, lucru care este foarte important in cadrul unei petreceri reusite.

Dupa cum va povesteam, starostele este un om plin de carisma si care stie sa se faca placut in fata necunoscutilor. Partea buna este ca atunci cand se afla in mijlocul multimii, acesta stie cum sa ii implice pe cei prezenti in orice moment, astfel incat totul sa fie animat. Maestrul de ceremonii petrece mult timp cu viitorii miri inainte de marele eveniment, astfel incat sa ii cunoasca cat mai bine, pentru a reflecta in cele din urma personalitatea acestora fata de invitatii prezenti.

Speram ca am reusit macar sa va punem pe ganduri cu privire la staroste si ca in cele din urma veti intelege ce rol important are acesta in cadrul unei nunti. Daca va doriti un staroste cu experienta, care sa stie exact ce trebuie sa faca la nunta voastra, atunci asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest