Maestru de Ceremonii


Pentru o nunta deosebita o ambianta cat mai placuta si un show adevarat, veti avea nevoie de un ”coordonator”. El va puncta momentele importante ale nuntii, va intretine buna dispozitie, va invita nuntasii la dans si va da viata intregul eveniment.
Singurul in masura sa realizeze o alternanta perfecta a evenimentelor, cu maximum de siguranta si implicare, va scuteste de toate problemele si detaliile legate de eveniment sau care pot aparea pe parcursul desfasurarii lui este maestrul de ceremonii/staroste.

Ce rol are un maestru de ceremonii/starostele:
ü Coordoneza si organizeaza desfasurarea evenimentului, a nuntii.
ü Are grijã sã realizeze si sa respecte un program “aerisit” pentru ziua evenimentului.
ü Este discret, cu bun simt, civilizat si elegant prin comportament si prezenta.
ü Pune suflet in tot ceea ce face, este comunicativ, simplu si cu stil.
ü Stabileste de comun acord cu mirii toate activitatile evenimentului.
ü Te ajuta in orice problema, legata de organizarea nuntii.
ü Iti pune la punct programul din ziua nuntii intr-un mod destul de realist, tipul petrecut la mire, mireasa, nasi, poze etc.
ü Anunta  plecarea din locuinte, sosirea la restaurant, deschiderea mesei, prezinta dansul mirilor, negociazã cu cei care fura miri si pantofii, prezinta friptura, tortul si orice alt eveniment artistic.
ü Pastreaza legatura cu echipa foto-video-dj pe tot parcursul nuntii pentru a nu se rata nici unul dintre momentele importante.
ü La restaurant tine legatura dintre seful de sala, echipa foto-video-dj si miri pentru ca totul sã se deruleze ok si fara nici o problema.
ü Se ocupa de buna dispotitie a nuntasilor, si de orice problema ce poate aparea pe parcursul evenimentului.


Pin It on Pinterest